Blog

Pořizujete výbavičku pro miminko nebo už jenom dokupujete plenky? Přečtěte si tipy od Bamboolika, jak můžete na dětských plenkách ušetřit balík! Doslova balík. A ne jeden!

Majitelka firmy Breberky Eliška Dobiášová Turková pro vás na facebookové stránce skupiny České látkové pleny vyzpovídala výrobce a prodejce zapojené do Týdne Opravdových plen 2022. Podívejte se na jednotlivá videa a zjistěte co si pro vás připravili ;-)

Proč používat opravdové pleny, když si v každém obchodě mohu koupit jednorázové? Připravili jsme pro vás přehled základních argumentů, které vyvrátí vaše případné pochyby a pomůžou vám v rozhodování, proč se opravdová cesta vyplatí ;-)

Zajímá vás, jaké mají látkové pleny výhody a nevýhody oproti plenám jednorázovým? V tomto článku najdete přehledné shrnutí. Podrobnější informace se dozvíte v tematicky zaměřených článcích (viz odkazy dále v textu). Výhod látkových plen je totiž tolik, že se do jednoho článku nevejdou

Slyšeli jste hrůzostrašné historky o tom, jak časově náročné a pracné je používání látkových plen? Děsíte se vyvařování, žehlení a manipulace s tělesnými produkty? Nic z toho už dávno neplatí! Přesto některé mýty o látkových plenách stále mezi lidmi přetrvávají. Pojďme se jim v tomto článku podívat na zoubek.